10 økologiske gaveideer til babyer

Køb fornuftige og billige økologiske gaver til din baby-børn

Hvis du skal have fundet på en økologisk gave til barnedåb, barsel eller generelt gave til babyen, så finder du her forskellige gode ideer indenfor legetøj.

Godt legetøj skal selvfølgelig også være sund, og derfor har vi her fundet 10 økologiske gaveideer til babyer. Ideerne til gaven dækker også sjove ting der samtidig hører til aktivitets og det motoriske legetøj der styrker den lille pige eller dreng.

Gåvogn med klodser

Når babyen skal lære at tage sin første skridt efter den indledende fase hvor han eller hun har lært at rejse sig, stå og svaje, så kan en gåvogn være dejlig praktisk for den lille. Gåvognen bliver nemlig hurtigt babyen tro følgesvend. Gåvognen giver ham eller hende muligheden for at ”komme ud i verden” ved at holde balancen når fødderne skal flyttes fremefter.

Du finder mange forskellige typer gåvogne, hvor du bør kigge efter en model der er fremstillet i miljøvenligt træ og med giftfrie maling. En vogn med klodser har en den klassiske last foran med indhold af forskellige sjove klodser der kan køres med, og selvfølgelig også leges med.

En klassisk og gave til en baby der bruges til mange anledninger. Du kan med fordel finde mere inspiration indenfor gaveideer til barnedåb på Gavekom.

Franck & Fischer legetæppe

Lege- eller aktivitetstæpper er sjov legetøj der er beregnet til den helt lille. Aktivitetstæpper indeholder ofte en buet stang hvor der hænger forskellige aktivitetslegetøj som den lille kan ligge og række ud efter. Her vil legetæppet ofte være uden stangen, men være et blødt tæppe hvor den lille kan ligge og rulle rundt, hvor de forskellige farver og mønstre aktiverer barnets sanser.

Franck & Fischer tæppe er fremstillet i blødt og miljøvenlige materialer, og gør deres modeller ganske velegnet til de små.

Skwish rangle i træ og elastik

Rangler er det klassiske legetøj til babyer som ofte gives i gave til barnedåb og barsel. Her kan en skwish rangle i træ og elastik være det sunde aktivitetslegetøj der tiltrækker den lille. En skwish rangle med net af kugler, bånd og pinde er noget, som babyer ikke kan holde sig fra. Og netop det, at legetøj aktiverer den lille, gør legetøjet perfekt som gaveide.

Økologisk bamse

De små børn til langt op i skolealderen, er ofte vilde med bamser i alverdens afskygninger. Og hvorfor ikke give en sød økologisk bamse i dåbs- eller måske julegave til den lille. Du finder mange modeller, hvor Eco Test og Spiel Gut mærket fra de populære tysker bamser, giver dig garanti for god kvalitet.

Aktivitetskube

Der findes meget aktivitetslegetøj der styrker sanser og motorikken. Her kan en aktivitetskube i miljøvenlig træ og giftfri farver være det perfekte legetøj.

Geometriske klodser i naturgummi

Klodser er sjovt for den lille. Der kan føles og smages på dem, helt ligesom forældre kan bruge mange timer på at bygge klodser ovenpå hinanden, som den lille til meget morskab, nok vil vælte om og om igen.

Geometriske former i forskellige farver og størrelser, kan være endnu sjovere for at føle, lære og lege for den lille. Hvor du finder forskellige sæt der normalt starter på en pris fra 200 kr. og op.

Byggeklodser

De mere almindelige byggeklodser i miljøvenlig træ er selvfølgelig også en perfekt gave der kan give mange timers leg for den lille dreng eller pige. Hvis du søger de gode økologiske produkter, så kig efter miljø smart gummitræ produkter.

Uro

En uro er den klassiske barselsgave som pynter over puslebordet. Du finder mange forskellige modeller, størrelser og priser, hvor danske Franck & Fischer laver søde, økologiske uroer med forskellige dyr som ugler, giraffer m.m.

Trækdyr

Det klassiske legetøj må være et trækdyr. Legetøjet har eksisteret i flere hundrede år, og er velegnet til barnet fra ca. 12 måneder gammel. Her vil barnet ofte være i stand til at bevæge sig på benene, og med tiden lære at trække dyret efter sig.

Stofbog

Stofbøger i økologisk bomuld kan være en anden sød gaveide til babyen. Udvalget er ret stort og dækker over mange forskellige størrelser og priser indenfor stofbøger.