Bio legetøj til børn helt uden plastik

Bio legetøj til børn helt uden plastik er vigtigt

Det er efterhånden ikke nogen overraskelse for nogen, at vi bliver nødt til at gøre mere for klimaet, hvis vi ønsker at vores børn skal opleve en verden der er til at leve i. Situationen er allerede rigtig dårlig og det er derfor vigtigt at vi handler der hvor der kan handles og ikke misser nogle områder. Et af de steder vi måske ikke tænker helt så meget over at vi kan gøre nogen forskel er i forhold til hvad vi giver vores børn af legetøj.

Klimaet i første række – også når der skal produceret hygiejnevenligt legetøj

Når vi gerne vil gøre noget godt for klimaet, er det oftest fordi vi kan se at vi er godt på vej til at ødelægge hele verdenen og hvis vi skal gøre os noget som helst håb om at vores børn skal kunne nyde godt af et helt liv i denne verden, så skal vi som forældre reagere prompte og det gælder på alle områder som f.eks. også kan handle om bio legetøj.

Rigtig meget af det legetøj som vi selv er vokset op med som børn og som vi egentlig også måske har tænkt til vores egne børn er plastiklegetøj. Plastiklegetøjet er smart fordi det er let at rengøre og kan fås i alverdens farver og former, men hvis vi ser på hvad det egentlig gør for vores klima at vi allerede sætter forkerte fodspor i vores handlen og gøren her, så går det galt på længere sigt.

Fremtidens virksomheder investerer i bæredygtighed

Vi er heldigvis ved at få øjnene op for hvordan vi skaber en bedre hverdag for klimaet og os selv generelt og det har også hjulpet rigtig meget i forhold til at virksomhederne har været nødt til at tænke bæredygtigheden ind i deres egen overlevelse. Dette har krævet at der er nogle der har turde tage springet som forgangsvirksomheder og har investeret i en mere bæredygtig produktion.

Én af de virksomheder som bl.a. har valgt at se på bedre løsninger fremadrettet på trods af at det der allerede er solgt herfra, er kendt af stort set alle er virksomheden Dantoy, der producerer legetøj til børn i alle aldre.

En hel serie med biolegetøj fra Dantoy

Dantoy har været i gang med at undersøge hvordan det er bedst at producere legetøj, både i forhold til holdbarhed men også i forhold til det bæredygtige perspektiv og her har de fået lavet en hel serie som kan siges at være grøn fra start til slut. Med bio legetøj fra Dantoy finder du legetøj der er % bæredygtigt men som samtidig kan tåle at blive vasket ren, så man ikke skal gå på kompromis med dette som forældre.

Hele den bæredygtige serie af Dantoy er produceret på sukkerroer der er fantastisk at dyrke, da den absorberer CO2 mens den står i marken og derfor er med til at mindske den dårlige effekt vi kalder for drivhuseffekten.