Hjælp miljøet i dag

Hjælp miljøet i dag og brug træemballage

Træemballage er for dig, som gerne vil passe på miljøet. Træ er komplet CO2-neutralt, og der er tilmed masser af det. Det er tilmed let at tilpasse til lige den størrelse, som du står og mangler. Der er altså ikke nogen grund til, ikke at benytte sig af træemballage.

Hvorfor træemballage?

Træ er en råvare som er naturskabt, der er derfor masser af det. Det lyder måske voldsomt, at man fælder træerne for at lave træemballage, men i Europa vokser skovene hvert år, det betyder derfor ikke noget, at man fælder nogle af træerne. Det er også sundt for skovene, at træerne fældes, så der bliver plads til nye træer. Træ har også mange andre gode egenskaber. Det er let at arbejde med, hygiejnisk, stærkt, fleksibelt og så ser det pænt ud.

 

Hvordan er det CO2-neutralt?

Når du køber træemballage ved Dansk Træemballage A/S (DTE), så tænker du sikkert på, om det nu er så grønt, som det giver sig ud for at være. Men den er god nok. Når et træ vokser op, optager det CO2 fra luften og frigiver ilt til os. Når man brænder træ af, eller det selv rådner, frigiver det den samme mængde CO2 igen. Derfor er træ CO-neutralt og en del af naturens egen økocyklus.

 

Hvilke produkter er der?

Når man taler om træemballage, findes der en masse forskellige produkter. Herunder er der de kendte EUR-paller, men der er også specialpaller. Disse kan være 2-vejs-paller, som er særligt gode til at fragte sækkegods. En anden er 4-vejs-paller, som man kan få som fleksibel palle, men også på specialmål, som sørger for, at du som kunde kan udnytte al den lagerplads, som du har til rådighed. Der er også paller med finerplade- eller spånpladedæk. En anden kategori er engangspallerne, disse står altid til rådighed, og de kan derfor leveres hurtigt. Der er også pallerammer, brugte pallerammer, eksportkasser i krydsfiner, projektpakning og sidst men ikke mindst er det også muligt at bestille frugtkasser til frugt.

 

Hvordan foregår et køb?

Træ er som nævnt et materiale, der er let at arbejde med, man kan derfor også lave træemballage på specialmål. Alt efter, hvad du er på jagt efter, kan leveringstiden også variere. Mange træemballager såsom paller, kan man bestille fra dag til dag. Men er der tale om en større specialopgave, vil det ofte kræve, at en medarbejder kommer forbi og vurderer opgaven.