Indret hjemmet med bæredygtige gardiner og solafskærmning

Find miljøvenlige gardiner og gode priser igennem Gardinbussen

Det er ikke altid lige nemt at indrette hjemmet. Kender du følelsen af, at man bare står og stirrer ud i rummet, hvor man bare er total idéforladt? Man vil gerne give hjemmet en makeover, men det er svært at finde ud af, hvor man skal starte og hvad der egentlig trænger til fornyelse. En ting, som mange er tilbøjelige til at liste udenom, er gardinerne. Det skyldes egentlig ikke, at gardiner er specielt dyre i forhold til mange andre ting til hjemmet, men mere det faktum, at det ofte er ret besværligt at finde nogle, der passer korrekt til vinduerne.

Så nemt er det at få nye gardiner

Der er dog hjælp at hente. Du kan nemlig få en forhandler og montør til at køre direkte hjem til dig med vareprøver på et væld af forskellige gardiner, persienner og øvrig solafskærmning. De ved nemlig, hvor besværligt det kan være selv at måle op til gardiner, så de gør det simpelthen for dig. Rent faktisk, så gør de alt for dig. Du skal blot meddele, hvilke gardiner du godt kunne tænke dig.

Der findes mange forskellige typer og designs, ligesom du kan vælge at gå efter de bæredygtige gardiner. Gardinbussen fører blandt andet mærket Luxaflex, der har udviklet produkter med fokus på miljø og bæredygtighed. Sådan fungerer det:

  • Besøg med vareprøver
  • Opmåling
  • Montering

Først og fremmest, så skal du have fat i Gardinbussen. Det kan du enten gøre ved at ringe direkte til dem eller udfylde en kontaktformular, så de kontakter dig. Herefter aftaler I et tidspunkt, hvor det passer dig, at bussen kommer forbi dit hjem. Det lyder måske dyrt, men det er det ikke – tjek Gardinbussen priser.

Næste step er, at bussen triller ind ad din indkørsel, propfyldt med de seneste nyheder og masser af spændende gardiner. Det er nemlig meget nemmere at udvælge nye gardiner, når man har set stoffet i sit eget hjem i stedet for at se det i en butik.

Når du har fundet ud af, hvilken type gardiner du godt kunne tænke dig, så skal der måles op. Dette gør de professionelle for dig, så du er sikker på, at gardinerne får det rigtige fald og den rette længde, når de er færdige.

Når Gardinbussen kommer igen, så er det med dine nye gardiner, der er blevet syet i de mål, som du har ønsket. Disse bliver endda også monteret for dig, og som en ekstra bonus, så er der tilfredshedsgaranti.

Helt nye gardiner uden at forlade hjemmet

Med andre ord, så får du helt nye gardiner, der er syet præcis efter de mål, som du ønsker, uden du skal forlade hjemmet. Det er både tidsbesparende for dig, og så er det bare utroligt nemt. Der er derfor ingen grund til at udskyde projektet og kredse rundt om de 10 år gamle gardiner, der virkelig er ved at have udtjent sin værnepligt.