Køb den mest økovenlige vodka på markedet

Minttu

Vil du gerne have fingrene i den mest økovenlige vodka på markedet, der oser af kvalitet? Så skal du kun købe vodka fra Minttu.

Der er ingen tvivl om, at vi lever i en tid, hvor vi virkelig er blevet bevidste om, hvad vi indtager. Det skal helst kun være kvalitet, og vi er begyndt at foretrække, at det kun skal være økologiske råvarer, vi køber.

Det er imidlertid nok ikke noget, de fleste tænker over, når de køber alkohol. Men faktisk er det sådan, at du kan købe helt igennem fantastisk vodka fra Finland, der er den mest økologiske vodka på markedet. Det er nemlig Minttu, der laver den fantastiske vodka.

Rent vand og gode råvarer

Når du køber Minttu, køber du vodka, der er meget velsmagende. Hemmeligheden findes i de råvarer, der bruges for at producere vodkaen. Der bruges nemlig vand fra det finske grundvand for at lave Minttu. Det er vand, der har en rigtig høj kvalitet. Allerede dér er der noget for pengene. Læg dertil de kun friske og gode råvarer, der tages i brug, når Minttu er i produktionsprocessen.

Noget andet meget positivt er, at deres fabrik kører på 100 % genanvendeligt finsk vindenergi. Altså er det ikke kun et godt valg for det økologiske aspekt, men det er også et godt valg for klimaets skyld. Der er ingen tvivl om, at hvis Greta Thunberg drikker vodka, så er det uden tvivl Minttu, der er hendes foretrukne vodka. Ellers går hun i hvert fald imod sine egne principper, og det ville ligne hende meget lidt, når man tænker på, hvor meget hun går op i klimaet.

Skabt i 80’erne – populært de steder, hvor folk står på ski

Minttu så dagens lys i 80’erne, hvor finnerne kom på ideen om at lave et stærkt vodkashot i en krystalklar flaske. Det er en drik, der er meget populær alle steder i Norden, hvor det er muligt at stå på ski. Det vil selvfølgelig sige alle steder i Skandinavien. Undtagen i Danmark. For vi kan ikke mønstre bjerge eller skibakker. Men hvis du er i Norge, Finland eller Sverige, er det meget sandsynligt, at du vil se Minttu blive langet over disken.

Tre forskellige smagsvarianter

I Danmark er det mest almindeligt, at du kan købe tre vodkaer med tre forskellige smagsvarianter: mynte, sort lakrids og chokolade. De indeholder alle sammen kun 50 centiliter, og der er 35 % alkohol i dem alle sammen. Foruden de førnævnte kan du i udlandet og på Minttus hjemmeside finde Minttu-vodkaer med pære. Derudover er der også Minttu-vodkaer med lidt mindre alkoholprocenter i og andre smagsvarianter. Du kan få vodkaer med 16 % i til de lidt længere nætter. Her kan du få smagsvarianter som tyggegummi, sød lakrids blandet med pebermynte og pebermynte blandet med hvide og røde farver, der går under navnet Minttu Twist Polka.

Alt i alt er Minttu et fascinerende brand, der er kendt for deres små vodkaglasflasker, som er populære flere steder i Europa.