Skån miljøet med disse to søndagsbeskæftigelser

Gør brug af Wolt rabatkode

Miljø og bæredygtighed er på alles læber i øjeblikket, og der er kommet et meget stort fokus på, hvordan vi bliver bedre til at passe på vores dejlige jord. Det har alle en interesse i, og selv små gerninger i det daglige tæller alverden.

Det kan dog være lidt svært at overskue, når du ligger søndag eftermiddag med tømmermænd, og det eneste du har lyst til, er junkfood og dårlige tv-serier. Men det er der råd for.

GroomRoom – artikler på nettet

Det er skønt at læse gode magasiner og fantastiske avisartikler. Men hvis du gerne vil reducere dit CO2-tryk, bør du overveje at gøre det på nettet, i stedet for at købe det fysiske magasin eller avis.

For det første er tryksværten stærkt forurenende, og for det andet er det ikke godt for miljøet at bruge alt det papir. Derudover lider skovene under den massive fældning af træer, der skal til for at producere tilstrækkeligt med papir til vores forbrug.

Et godt bud på et internetbaseret sted at læse sine artikler er GroomRoom. GroomRoom skriver om alt mellem himmel og jord – dog udelukkende målrettet mænd. Således guider GroomRoom dig til alle de gode køb – hvad end det gælder jakkesæt, biler, spil, massage eller alkohol. Samtidig skriver GroomRoom mere dybdegående artikler om diverse emner i tiden, herunder livet som far.

I stedet for at gå ud og købe avisen og modemagasinet, kan du således samle det bedste fra begge verdener ved at gå på nettet. Og så er din tablet eller smartphone i øvrigt også noget mere handy end avisen, når du ligger i sofaen.

Rabatkoder – billig og bæredygtig takeaway

Søndage er ofte lig med afslapning og dovenskab, og det indebærer ofte takeaway. Og takeaway er faktisk oftest ikke særligt bæredygtigt. For det første er det svært at finde sunde alternativer hos de fleste takeaway tjenester, men for det andet foregår fragten af maden ofte i bil eller på knallert.

Men dét har ændret sig med Wolt. Wolt udbyder nemlig en masse økologiske alternativer til takeaway, ligesom de har rigtigt mange sunde restauranter og catere med i deres udvalg. Og for at toppe det helt, har de også en stribe af veganske og vegetariske cafeer med.

Derudover kører de fleste Wolt udbringere rundt med maden på cykel, og du er dermed sikker på, at der er gjort tiltag for at holde CO2-trykket nede.

Og hvis ovenstående ikke er nok til at overbevise dig, så tilbydes der en Wolt rabatkode, så du kan spare penge på dit første køb. Du indtaster blot Wolt rabatkoden, når du bestiller første gang, og rabatbeløbet bliver automatisk trukket, når du gennemfører købet.

Desuden kan du oprette din egen Wolt rabatkode i app’en, som du kan videregive til dine venner. Når dine venner herefter bruger din Wolt rabatkode, vil du få penge ind på din Wolt konto, som kan bruges til mad. Det er da smart!